Aktuelle jobs

Vi søger lige nu en medarbejder til vores kundeservice 

Er du god til forsikring og motiveres du af kontakten med kunderne, har vi en ledig stilling i vores kundeservice
Et spændende, udfordrende og afvekslende job.

Som medarbejder i vores kundeservice vil du opleve, at to dage sjældent er ens. Afdelingen er vores første møde med de kunder, som besøger os på kontoret eller ringer til os. Det er vigtigt, at kunderne føler sig hjulpet og taget godt hånd om, uanset om det er spørgsmål til en skade, ændringer til eksisterende forsikringer eller tilbud på nye forsikringer.

Vi har en uformel omgangstone og løser dagligdagens udfordringer via dialog og åbenhed. Vi arbejder alle meget tæt sammen for at sikre det høje faglige niveau og hele tiden udvikle vores arbejdsprocesser, så de er til kundens bedste.

Hvem er vi i Bornholms Brandforsikring

Vi er bornholmernes lokale forsikringsselskab - faktisk så meget, at vi kun forsikrer værdier på Bornholm. Derfor kender vi øen og vores kunder og vi skal hver dag gøre os umage for at være et attraktivt valg. Populært sagt er vi sjældent længere end 35 minutter væk, når vores kunder har brug for os. Vi kan hurtigt rykke ud, når der sker en skade og kunderne kan nemt komme forbi vores kontor i Rønne, hvor vi håndterer alle henvendelser lokalt.

Vi er samtidig meget optagede af Bornholms udvikling. Derfor er vi meget engagerede på Bornholm. Vi støtter blandt andet øens tilflytterfunktion, turisme, idrætsliv og kultur på Bornholm. Alt sammen med det formål at bidrage til, at Bornholm også i fremtiden er et attraktivt sted at bo og leve.

Vi er inde i en positiv udvikling og det betyder, at vi har brug for flere hænder til at tage hånd om vores kunder. Vi er pt. 35 engagerede og positive medarbejdere, som løfter i flok og sørger for en god arbejdskultur.

Her er vores forventninger til dig

Den ideelle kandidat har en forsikringsfaglig baggrund kombineret med den rette personlighed
Du bidrager til trivsel og arbejdsglæde med et godt humør og positiv indstilling til andre mennesker
Du arbejder effektivt og struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams
Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på en måde, som kunderne forstår
Du er god til at holde overblikket, selv når der er mange bolde i luften
Du har kunden i centrum og sætter en ære i at levere en god kvalitet
Du tager aktiv del i både din egen og teamets udvikling og er indstillet på at turde udfordre vante regler og rammer, så vi sammen finder den bedste løsning for kunden
Du bor på Bornholm eller er klar til at flytte til Bornholm

Vi tilbyder

En spændende stilling, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på arbejdsglæde, trivsel og samarbejde.

Gode arbejdsforhold med en række personalegoder som frugt, kaffe, massageordning samt en god løn og pension, som følger overenskomsten mellem FA og Forsikringsforbundet med tilhørende flekstidsordning.

Lidt mere

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kundeservicechef Henrik Eriksen, he@bornbrand.dk, tlf. 2023 8555. Du søger stillingen ved at benytte linket her i annoncen. Sidste frist for ansøgning er den 25. juni 2019.

Vi er også involveret i Bornholms tilflytterindsats. Bor du ikke på øen men går med tanker om at flytte til Bornholm, kan du finde mere hjælp hos Bornholms tilflytterkonsulent, Rune Holm, på telefonnummer 3121 8880 eller tilflytter@bornholm.biz. Du kan også finde mere på www.næstestopbornholm.dk eller på facebook "Næste stop Bornholm".

Du kan søge stillingen via dette link