Ekstraordinær dækning ved konflikt 2018

Har du en afbestillingsforsikring, dækker vi dig ekstraordinært, hvis du er omfattet af konflikten og må afbestille din ferierejse.


Bornholms Brandforsikring har ekstraordinært valgt at dække kunder med en afbestillingsforsikring, der bliver nødt til at afbestille deres planlagte rejser som følge af en eventuel konflikt.

Hvis du er omfattet af den strejke og lockout, som er varslet fra næste måned, må du hverken afholde ferie eller rejse væk. Du kan derfor være nødsaget til at afbestille din planlagte rejse.

Normalt dækker en afbestillingsforsikring ikke i tilfælde af lockout og strejke, men med udsigt til en konflikt der vil omfatte historisk mange, har Bornholms Brandforsikring besluttet, at give kunder med en afbestillingsforsikring, en endnu bedre dækning.

Den ekstraordinære dækning træder kun i kraft, hvis en eventuel strejke eller lockout bliver en realitet, og dækningen vil ske i henhold til gældende vilkår for afbestillingsforsikringen.


Har du tidligere kontaktet Bornholms Brand med spørgsmål til afbestillingsforsikring i forbindelse med lockout eller strejke, beder vi dig kontakte os igen.

Har du spørgsmål til dine forsikringer, kontakt vores kundeservise på telefon 5693 0000

Sådan dækker afbestillingsforsikringen ekstraordinært ved konflikt

• Ved afbestilling, fordi din planlagte ferie bliver suspenderet pga. lovlig strejke eller lockout.
• Afbestillingsforsikringen skal være købt før 1. marts 2018
• Rejsen skal være købt før 1. marts 2018.
• Forsikringen dækker afbestilling, hvis ferien fortsat er suspenderet 24 timer inden afrejse.

 Ekstraordinær dækning ifm OK18

Læs mere om årsrejseforsikring