Familieforsikring

Komplet dækning til både ting og ansvar. Vi tilbyder markedets måske bedste tilvalgsdækninger til cykler og elektronik. Denne forsikring omfatter altid transitdækning.

Få et tilbud

Dækninger

Familieforsikringen dækker

 • Dine ting ved brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, vandskader og meget andet
 • Cykler, der bliver stjålet eller udsat for hærværk
 • Psykologisk krisehjælp
 • Identitetstyveri
 • Dit erstatningsansvar for andre personer og andres ting
 • Retshjælp

Tilvalg: Endnu bedre dækning

 • Plusdækning: Dækker dine ting ved pludselige skader
 • Elektronikforsikring: Gør individuelle elektronikforsikringer overflødige
 • Udvidet cykeldækning: Dækker næsten alle skader på din cykel
 • Glas og sanitet: Til dig, der er lejer

Familieforsikringen dækker ikke

 • Glemte, tabte eller mistede ting
 • Penge, smykker og lignende, hvis dit hjem ikke er låst
 • Svide- og glødeskader
 • Dit ansvar, mens du gør nogen en tjeneste

Transitdækning i Sverige

Hos Bornholms Brandforsikring er du altid dækket for udgifter i tilfælde af sygdom og tilskadekomst, når du rejser igennem Sverige mellem Bornholm og det øvrige Danmark.

Du kan få aldersrabat

Når den ældste i husstanden fylder 50 og 60 år. 

Identitetstyveri

Hjælp ved identitetstyveri er en service, du automatisk har adgang til, med vores Familieforsikring. Vi kan hjælpe dig med at få kontrol over din identitet igen, hvis nogen udgiver sig for at være dig for økonomisk vindings skyld. Det kan for eksempel være, hvis nogen stifter gæld i dit navn, uden at du ved det.

Vi hjælper blandt andet med:

 • Kontakt med kreditorer og kreditoplysningsbureauer
 • Rådgivning og vejledning

Vi dækker ikke:

 • Økonomiske tab – uanset årsagen

Årsrejseforsikring

Vores Årsrejseforsikring, som er en tilvalgsdækning på familieforsikringen, tager over, hvor den offentlige dækning hører op.

Rejs lige så mange gange om året, du vil - og vælg selv, hvordan du og evt. din familie skal være dækket.

Læs mere her

Vilkår

Her finder du de nyeste vilkår for forsikringen. Alle øvrige vilkår er på siden Find dine vilkår.

Vil du vide, hvilke vilkår der gælder for dig? På policen står dit præcise vilkårsnummer. Du finder hurtigt din police ved at logge på Mine sider

 Vilkår for Familie

 Faktaark Familie

 Nyttig information

Mere om forsikringen

Plusdækning er en tilvalgsdækning, som næsten alle får brug for. Det er dèn, der dækker, når man ikke kan skyde skylden på en indbrudstyv, en nabo, ild, trafik eller uvejr, men bare er uheldig ...

Fx hvis du falder med en papkasse fuld af porcelæn eller kommer til at sætte dig på dine briller ...

Elektronikforsikringen dækker alle dine indendørs elektriske apparater ved pixelfejl, funktionsfejl, pludselige skader og skader, som skyldes vand, væske og fugt. Fx hvis du taber kaffe i den bærbare, kameraet ned på klinkerne eller mobilen i toilettet.

Vi erstatter til nyværdi, indtil et apparat er fire år gammelt.

Hvis du bare vil have dækket cykler for tyveri og hærværk, dækker grunddækningen. Som standard dækker vi cykler for op til 73.474 kr. (basisår 2016), under de almindelige dækninger, altså brand, tyveri eller vandskade.

Vil du have dækning for alle skader på cyklen fx hvis den falder af bilen under transport eller du styrter på den skal du vælge vores tilvalgsdækning: Udvidet Cykeldækning, som i øjeblikket nok er markedets allerbedste cykelforsikring.

Denne dækning omfatter ruder, indmurede spejle, WC, håndvask, kogeplader m.m. Bor du i eget hus, vil din husforsikring typisk dække skader på disse ting.

Bor du til leje, er det en god ide at spørge din udlejer, om bygningens hus- eller ejendomsforsikring har denne dækning. Har den ikke det, bør du tilvælge den her.

Når du rejser til udlandet, dækker Indboforsikringen din bagage og ting, du køber på rejsen. Det gælder samme slags skader, som er dækket, når du er hjemme altså tyveri, brand m.m. Vær opmærksom på, at du altid bør have en rejseforsikring ikke mindst til lægebehandling og lignende.

Sådan er dine børn dækket af forsikringen

Har du hjemmeboende børn, er deres ting og deres erstatningsansvar altid dækket af din forsikring. Det samme gælder delebørn, når de er hos dig. Hvis du har børn, som flytter hjemmefra, før de er 21, er de dækket, til de fylder 21, så længe de ikke bor sammen med en kæreste. Hvis udeboende børn lejer et værelse ud til en logerende, er den logerende ikke omfattet.

 

Få rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, dækninger eller andet.
Ring til os på 5693 0000 eller send os en mail info@bornbrand.dk