Sundhedshjælp

Med din familieforsikring kan du nu få online sundhedshjælp hos læge eller diætist

Sundhedshjælp

Alle i din familie, der har folkeregisteradresse hos dig, har adgang til Sundhedshjælp hos en læge eller diætist. Det eneste krav er, at du har en familieforsikring i Bornholms Brandforsikring.

 

Kom hurtigt igennem til en læge

En online-konsultation med en læge giver dig mulighed for i ro og mag at tale om helbredsbekymringer  samt få hjælp med bl.a. fornyelse og udskrivning af visse recepter, råd om ikke-akutte sygdomme, svar på blodprøver mv.

Kom hurtigt igennem til en læge - også aftener og weekender. Det er meget enkelt. Et hold læger sidder klar til at hjælpe og vejlede dig mandag til søndag mellem kl. 6-21. Du logger bare ind, booker en tid og vælger, om samtalen skal foregå via telefon eller video.

Hvad kan lægen hjælpe dig med?

 • Vejlede og give dig lægefaglige råd ved akutte, men ikke livstruende situationer.
 • Udskrive recept, hvis det er nødvendigt. Det er dog ikke altid muligt, når du er i udlandet.
 • Vejlede omkring håndkøbsmedicin.
 • Vurdere om du bør søge læge her og nu, eller om du kan vente.
 • Sundhedsfaglig uddybning af svar på blodprøver og andre testsvar.
 • Henvise til de fleste speciallæger.

Hvad kan lægen ikke hjælpe dig med?

 • Visse receptfornyelser, som skal foretages af egen læge.
 • Når du har brug for akut behov for lægehjælp - her skal du i stedet kontakte egen læge eller 1813.
 • Udstedelse af lægeerklæringer og lægeattester.

Online-konsultation med diætist

En online-konsultation med en diætist giver dig mulighed for at få råd om sundere kost og bedre livsstil med udgangspunkt i dit liv. Du kan også få råd og vejledning i forbindelse med tarmgener, overvægt, hjerte-karsygdomme, kroniske sygdomme, allergi mv.

Alle online-konsultationer er med danske diætister og finder sted via telefon eller som videoopkald over mobil, computer eller tablet – alt efter dit ønske.
Diætistservicen er tilgængelig mandag til fredag mellem kl. 9 og 21, uanset hvor du som kunde befinder dig.

Hvad kan diætisterne hjælpe dig med?

 • Vil du leve sundere?
  Sundere livsstil gennem kosttilpasninger giver mere energi i hverdagen og er med til at forebygge sygdomme.
 • Kører du på autopilot?
  Nye vaner kan have positiv indvirkning på helbredet og livskvaliteten.
 • Døjer du med mavesmerter?
  I samarbejde med et tværfagligt team af specialister kan diætisten finde årsager til mavesmerter og vejlede om kosttilpasninger, der kan give en bedre hverdag.
 • Har du brug for sygdomsrelateret kosttilpasning?
  Diætisterne kan hjælpe med skræddersyet kosttilpasning, der kan være et vigtigt element i både sygdomsforebyggelse og behandling. Det gælder fx. nyresygdomme, kræftsygdomme, PCOS og forhøjet kolesteroltal.
 • Planlægger du familieforøgelse?
  Få vejledning og kostanbefalinger både før, under og efter graviditet. En sund kost kan øge chancen for at blive gravid samt sikre optimal ernæring under graviditeten.

Kontakt Sundhedshjælp

Du kan kontakte Sundhedshjælp på telefon 8083 0150 eller på din computer, hvor du logger ind via en hjemmeside. Du kan også hente Teladoc app via App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Journalen bliver gemt, og du kan efterfølgende dele den med din læge, hvis du ønsker det.

 

Vil du også have adgang til Sundhedshjælp

Hvis du ikke har en familieforsikring i Bornholms Brandforsikring kan du få et tilbud HER

Opret dig nu

 

Du kan bruge Teladoc via app, computer eller telefon.

Hent Teladoc app via App Store eller Google Play

eller

du kan gå ind via din computer således

1 Klik her for at logge på Sundhedshjælp

2 Opret din konto

Obs: Hvis du bruger MitID til at oprette dig med, skal du bruge registreringskoden "BORNBRAND".

3 Indtast dine kontakt informationer.

Indtast dit navn, adresse og fødselsdato.

4 Indtast yderligere information.

eller 

du kan ringe på telefon 8083 0150

I samarbejde med Teladoc

Teladoc er et amerikansk telemedicinselskab, som tilbyder virtuel behandling til millioner af patienter på tværs af 175 lande. I Danmark har de et hold af danske læger, som er klar til at hjælpe dig.

         

 

Sundhedshjælp leveres af Teladoc Health, som er verdens førende leverandør af online serviceydelser.

Sundhedshjælp gælder for dig, der har en familieforsikring i Bornholms Brandforsikring. Det samme gælder for øvrige personer, der er omfattet af din familieforsikring i Bornholms Brandforsikring og har folkeregisteradresse hos dig. Delebørn under 18 år, som ikke er tilmeldt folkeregisteradresse hos dig, er også omfattet.

Hvis du opsiger familieforsikringen, mister du også adgang til Sundhedshjælp. Det sker fra den dato, hvor forsikringen stopper med at gælde. De andre personer i din husstand mister også deres adgang.

Sundhedshjælp gælder, så længe Bornholms Brandforsikring ønsker at tilbyde fordelen. Vi er til enhver tid berettiget til at stoppe med at tilbyde fordelen - også selvom du er i gang med et forløb via Sundhedshjælp.

Du kan få hjælp hos Sundhedshjælp alle dage kl. 6-21 - også i weekender og helligdage.

Sundhedshjælp er et supplement til din egen læge - ikke en erstatning. Der vil være situationer, hvor det er bedst, at du går til din egen læge - fx hvis du er i gang med en behandling, eller har brug for en fysisk undersøgelse.

Sundhedshjælp kan

 • vejlede og give dig lægefaglige råd
 • Udskrive recept, hvis det er nødvendigt.
 • Fortælle dig, hvilken form for håndkøbsmedicin, der kan være egnet.
 • Vurdere, om du bør søge læge nu eller om du kan vente.
 • Henvise til speciallæge, fysioterapeut, røntgen mv.

Sundhedshjælp kan ikke hjælpe dig med at få akut hjælp. Her skal du i stedet kontakte akuttelefonen. 

Ja, alle lægerne taler dansk og har dansk autorisation.

Nej - den information du deler med lægen samt henvisning og recepter, bliver behandlet fortroligt af Teladoc. Vi er ikke ansvarlige for Teladocs rådgivning og behandling og vi får heller ikke adgang til dine sundhedsdata.

I akutte situationer eller ved alvorlig skade eller sygdom skal du ringe 112. I situationer, hvor lægen vurderer, at du har brug for en fysisk undersøgelse, vil lægen bede dig om at kontakte din egen læge eller 1813.

Du kan tilføje dine børn under 18 år på din konto. Når du er logget ind i Sundhedshjælp skal du klikke på 'Min familie' og herefter vælge 'Mine børn'.

Nej, Sundhedshjælp har ikke adgang til dine sundhedsdata. Har du været i kontakt med Teladoc tidligere, kan de se dine data fra disse konsultationer.

Nej, din egen læge får ikke besked om, at du har kontaktet Sundhedshjælp. Teladoc kan, ved samtykke, sende oplysninger til egen læge såfremt det ønskes.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du bruger Sundhedshjælp, oprette din konto eller lign., kan du ringe til Teladocs Call Center på telefon 80 83 01 50, alle dage mellem kl. 6 - 21.

Du kan bruge Sundhedshjælp i udlandet. Du kan bestille en telefon eller video samtale alle steder i verden (indenfor de danske åbningstider mellem kl. 6 - 21). Det eneste man skal være opmærksom på i udlandet er, at Teladoc ikke altid kan udstede recepter i udlandet.

Ja, ofte kan lægen udstede receptpligtig medicin. Lægen udsteder eller fornyer dog ikke recepter på afhængighedsskabende medicin.

Alle Sundhedshjælps medarbejdere er blevet undervist i og kender til det danske sundhedssystem, og de er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det er et kriterie, at de kan vejlede om disse ydelser.