Smag på Bornholm i vinterferien

Vi inviterer vores kunder med på smagekursus på Gaarden og guidet tur i bryggeriet på Svaneke Bryghus 

Kom med ud og smag på Bornholm

Vi inviterer vores kunder med til to spændende arrangementer i vinterferien. 

Hvert år giver Bornholms Brandforsikring midler til mange forskellige formål ude på øen.

En del støtte- og udviklingskroner går til projekter, der drejer sig om de bornholmske råvarer og det at dyrke lokalt.

”Vi er et lokalt selskab, og det betyder også, at vi gerne bakker op om projekter, der tager udgangspunkt i arbejdet med lokale råvarer. Sidste år gav vi blandt andet penge til gaarden og deres forskningsprojekt omkring videnskabeligt at finde frem til den ganske særlige smag af Bornholm, den såkaldte bornholmske terroir,” fortæller selskabets direktør Morten Holten.

”Vi vil gerne øge synligheden af vores lokale engagement og vi vil gerne give vores kunder mulighed for at tage del i nogle af de spændende aktiviteter vi har bidraget til i tidens løb,” slutter Morten Holten.

Rundvisning på Svaneke Bryghus

(UDSOLGT - der er desværre ikke flere pladser)

Onsdag 14. februar kl. 16.30-ca 18.00 

Øl fra Svaneke Bryghus sælges i hele landet - og en smule i udlandet. En af årsagerne til succesen er det bornholmske DNA: Al øllet brygges i Svaneke, og brygmesteren lader sig inspirere af den bornholmske natur.

Kom og oplev bryggeriet og hør historien om det lille bryggeri som netop er blevet 100% økologisk. Du skal naturligvis også smage på øllet.

Mødested: Svanevang 10, 3740 Svaneke.

Du skal være kunde hos Bornholms Brand for at deltage i arrangementerne, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

 

Test dine smagsløg på Madkulturhuset Gaarden

Onsdag 14. februar kl. 10.00-12.00

Oplev smagen af Bornholm gennem dine smagsløg og smagesanser. 

Gaardens medarbejder Helle Preuss Justesen, professor bachelor i ernæring og sundhed holder dette kursus, som er for både børn og voksne.

Arrangementet forløber som et oplæg hvor gæsterne bliver inddraget, overrasket og udfordret med forskellige smagsindtryk. Der vil være kaffe, te og vand undervejs.

Du skal være kunde hos Bornholms Brand for at deltage i arrangementerne, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig kurset på Gaarden her
Husk at opgive navn og adresse, hvilket arrangement du tilmelder dig samt hvor mange I ønsker at deltage.