Fredag den 24. januar 2020

Praktikant Oskar: Jeg vil være aktuar

I denne uge har vi haft Oskar som praktikant på kontoret i Tornegade. Oskar går til daglig i 7. klasse på Svaneke Friskole, men for en stund har han lagt bøgerne på hylden og oplevet hverdagen i et forsikringsselskab.

Hver dag har Oskar fulgt medarbejdere i de forskellige afdelinger, så han i løbet af ugen har oplevet både kundeservice, skadeanmeldelser og salg af forsikringer.

Nu er praktikken slut, og vi har stillet ham nogle spørgsmål om ugen i Bornholms Brandforsikring:

 

Hvorfor har du valgt os – Bornholms Brandforsikring?

Oskar: Fordi jeg rigtig gerne vil være aktuar. Jeg elsker matematik, og så foreslog min mor den uddannelse. Jeg læste selv på nettet, hvad en aktuar arbejder med, og det lyder spændende.

 

Hvordan har denne uge så været?

Oskar: Anderledes, men fedt. Jeg har lært en masse. Jeg vidste slet ikke, at der var så mange forskellige forsikringer. Jeg troede, at der kun var et par grundforsikringer til fx bil og hus, men der er rigtig mange, som kan ændres til kunderne.

 

Hvad har været det bedste?

Oskar: Det hele har været lige godt. Det er sjovt at lære nyt. Jeg har fået lov til at sidde med ved computerne og se, hvordan det hele bliver skrevet ind. Det er fedt, at det hele ikke bare er snak.  

 

 Vi ønsker Oskar held og lykke fremover.